+385 (0) 21 611 177
·
[email protected]
Kontakt

MINIMALNI PORAZ ZMAJA U POSEDARJU

Seniorska momčad Zmaja poražena je u 10. Kolu 3. HNL Jug na gostovanju kod Hrvatskog viteza.

NK Hrvatski vitez vs HRNK Zmaj 1:0 (!:0)

Posedarje igralište Goradan Demo
Sudac: Mišo Krešić (Metković)
Strijelac: Vedran Smokrović (35) / –

NK Hrvatski vitez: K. Jurjević, Klanac, Brkić (od 70. Gambiraža), D. Torbarina, Rončević (od 79. Ivandić), Smokrović (od 90. Kovač), Kevrić (od 46. Pedišić), Brkić (od 46. Jurić), Tokić, J. Jurjević, K. Torbarina.

HRNK Zmaj: Bartulić, Mihanović (od 70. Rudelj), Lozina, Serdarević (od 46. Sokol), Kovačević (od 70. Gojak), Kovačić, Brnić, Šalinović (od 87. Božić), Okić (od 70. Barbosa), Bauk, Rašić.

Utakmica je odigrana po vrlo lošem travnjaku i bez puno prigoda za postizanje pogotka.

Na samom početku utakmice Zmaj je preko Kovačića mogao do vodstva, ali dvije vrlo dobre akcije završile su lošim udarcem na vrata Jurjevića.

Pobjedonosni pogodak pao je u 35. minuti susreta a postigao ga je Smokrović. Slabo je reagirala obrana Zmaja na jednu podvaljenu loptu pa se strijelac jedinog pogotka na utakmici našao sam ispred Bartulića te sa 9-10 metara prizemnim udarcem pogodio malu mrežu.

Nakon promjena u sastavu u drugom poluvremenu Zmaj se pokušao vratiti iz rezultatskog minusa i krenuo na sve ili ništa ali bez pravih prilika za poravnanje rezultata.

Tako je upisan i šesti prvenstveni poraz iz deset susreta i trenutno zauzimamo 15. mjesto na prvenstvenoj ljestvici 3. HNL Jug.

Zmaj je sljedeće kolo domaćin Slogi iz Mravinaca koja se trenutno nalazi na 3. mjestu i do svog sutrašnjeg domaćeg susreta s Neretvancem jedina je neporažena momčad do sada.

Susret je na rasporedu u Subotu, 23. listopada u 15:00 sati.