+385 (0) 21 611 177
·
[email protected]
Kontakt

Škola nogometa

HRNK ZMAJ

HRNK ZMAJ Makarska je nogometni klub iz Makarske koji je ove godine proslavio 100. rođendan. Škola nogometa HRNK Zmaj trenutno broji preko 270 članova, te je svakim danom u rastu. Škola ima 11 natjecateljskih i 6 uzrasnih kategorija dječaka od U-9 do U- 19. Mlađe uzrasne kategorije (od U- 13 do U- 19) natječu se u 1. Ligi „Središte Split“ dok druge momčadi pionira i mlađih pionira igraju u županijskom rangu natjecanja. Dvije momčadi U-11 natječu se u Stobreču, te još jedna kategorija U-11 te dvije kategorije U-9 natječu se u Ligi Imotske krajine .

Također, u organizaciji kluba, već više od 10 godina godina održavaju se veliki međunarodni nogometni turniri za mlađe uzrasne kategorije. U travnju „Makarska Cup“ i listopadu „Mali Zmaj“. Na turnirima sudjeluju brojne momčadi iz cijele Europe, a među njima bila su djeca: HNK Hajduk Split, GNK Dinamo Zagreb, HNK Rijeka, SK Slavia Prag, NK Krško, NK Domžale, HŠK Zrinjski Mostar, FK Željezničar, FK Sarajevo, FK Vojvodina Novi Sad, KF Olti Kosovo, IF Jonkoping iz Švedske i mnogi drugi.

Turniri su već godinama medijski popraćeni preko dnevnih novina (Slobodna Dalmacija, Sportske Novosti), Internet portala (Dalmatinski portal,  portali dnevnih novina, Makarsko Primorje itd.), TV kuća (HNTV, HRT, Jadran TV) i radijskih postaja (RMR). Isto tako, turnir je licenciran i odobren od NSŽSD-a, a samim tim i HNS-a, te kao takav je usklađen sa svim propisima krovnih nogometnih organizacija.

Neka i vaše dijete bude član Zmajeve Obitelji.
Upisi u Školu nogometa HRNK Zmaj vrše se svakodnevno u Tajništvu kluba u vremenu od 09:30 do 11:30 sati.

Od sada se možete upisati i postati član Zmaja putem Online prijave brzo i jednostavno.  HRNK Zmaj se u ovo vrijeme “novo normalno”  prilagodio te omogućio upis novih članova bez dolaska na GSC Makarska ispunjavanjem forme za upis s bilo kojeg uređaja koji ima pristup internetu.