+385 (0) 21 611 177
·
[email protected]
Kontakt

INTERVJU – ANTE VIDULIN

Napravili smo kratki inervju s trenerom juniorske momčadi Zmaja Antom Vidulinom.

  1. Kako se osjećaš nakon povratka u Zmaj?

S obzirom na kategoriju juniora koja se natječe u 1. NL Središta Split, napravio sam korak naprijed na svom trenerskom putu. Osjećam se kao da sam oduvijek tu, te sam od prvog trenutka izvrsno primljen kako od Uprave kluba, tako od svih kolega trenera.  Hvala Zmaju što mi je ukazao veliko povjerenje.

  1. Preuzeo si juniorsku momčad. Kako teku pripreme za nastavak prvenstva?

Pripreme teku izvrsno. Ekipu sam preuzeo od kolege Talajića, odnosn Jerkovića koi su napravili sve da bi mi olakšali rad Mladići su izvrsno pripremljeni , te sam ugodno iznenađen količinom, tj. velikom brojem juniora. Kvaliteta nikad nije ni bila upitna, pa sam i očekivao ovakvu izvrsnu juniorsku momčad.

  1. Standardni igrači seniorske momčadi su juniori Serdarević i Rudelj. Uz njih zapažene nastupe za seniorsku momčad ima i Mravičić. Ima li još koji nadareni igrač da bi se mogao ubzro priključiti seniorskoj momčadi?

Izvrsno je što naši juniori konkuriraju za prvu ekipu te kao što ste i u pitanju istakli, neki su već i standardni prvotimci. U juniorskoj momčadi ima potencijala, koji svoju kvalitetu moraju opetovano  pokazivati, kako bi stekli moje povjerenje i na taj način napisali sebi najbolju preporuku za seniorsku momčad.

  1. Što očekuješ u nastavku prvenstva od juniora?

U nastavku prvenstva očekujem izvrsnu suradnju s mojom ekipom, koja će pokušati kvalitetan rad s treninga predočiti u odličnu izvedbu na utakmicama. Takvim pristupom neće izostati niti rezultat, te očekujem našu momčad u gornjem dijelu prvenstvene ljestvice.

Sretno Anti i njegovoj momčadi u nastavku prvenstva.

Stručni stožer juniora:
Trener: Ante Vidulin
Kondicijski trener: Emilio Jerković
Trener vratara: Milivoj Srzić

IGRAČI: I. Antunović, Bobanac, Djinkić, Gilić, Grgić, Hajduk, Jerčić, Lelas, Lulić, Mihalj, Mihaljević, Mravičić, Puharić, Raffanelli, Rakić, Rašić, Rudelj, Serdarević, Šimović, Tolić, Tomaš, Vuletić.

 

Momčad juniora na večerašnjem treningu: