+385 (0) 21 611 177
·
[email protected]
Kontakt

KIŠA ODGODILA DANAŠNJE UTAKMICE MLAĐIH KATEGORIJA ZMAJA

Četiri današnja susreta na GSC Makarska su odgođena!

Jučer su mlađi pioniri i pioniri odigrali posljednje jesensko kolo, a protivnici bili mladići iz Crnog.

Odgođene su utakmice drugih momčadi mlađih pionira i pionira između Zmaja i Omladinca, te utakmice kadeta i juniora koje su se trebale igrati protiv HNK Šibenik.

Današnjom odgodom povećao se broj neodigranih susreta naših kadeta i juniora. Tako zbog vremenskih neprilika uz ovaj susret već ranije nisu se odigrale utakmice s Dubrovačkim Goškom i s Solinom.

15. kolo Prve nogometne lige Središta Split – pioniri

HRNK Zmaj vs HNK Dalmatinac (C)  2:0 (0:0)

Glavni teren GSC Makarska
Sudac: Marin Barić (Solin)
Strijelci: Ledić (44), Vujčić (48) / –

HRNK Zmaj: Jurjević, Medić (od 61. Kujundžić), Gudelj, Beroš, Ursić (od 48. Kelemović), Beidenegl, Šumelj, Ledić (od 61. Jurlina), Raos (od 65. Jukić), Vujčić (od 65. Radić), Juričić (od 65. Lasić).

HNK Dalamatinac (C)): Buljat, Djak, Gulan, Ožaković, Rados, Kačanić, Mikulić (od 44. Adžić), Škoda, Krešić, Grgin, Džaferagić.

15. kolo Prve nogometne lige Središta Split – mlađi pioniri

HRNK Zmaj vs HNK Dalmatinac (C)  0:0

Glavni teren GSC Makarska
Sudac: Dinko Kukulj (Imotski)
Strijelci: – / –

HRNK Zmaj: Mladinov, Ramljak, Zec, Alač, Legin, Vidaković, Filipović, Andrić, Prgomet, Vranješ, Agić
(Još su igrali: Brkulj, Bilić, Anđelić, Fiamin)

HNK Dalamatinac (C): M. Čačić, Grgurović, Čulina, Morić, Džaferagić, Zekanović, I. Kalcina, Baljak, Bašić, Fabijan, G. Čačić  (Još su igrali: D. Kalcina, Potočnjak, Grgurović, Dukić.

Po vrlo teškom i vodom natopljenom travnjaku, naše nade su odigrale posljednje jesensko kolo u Prvoj nogometnoj ligi Središta Split, a protivnici su bili vršnjaci iz Crnog.

U ne nogometnim uvjetima vrlo loš travnjak na GSC Makarska onemogućio je bilo kakvu kombinatoriku, a naročito se to odrazilo na igru najmlađih momčadi oba tima, jer teren je bio pretežak za njihov uzrast te je očekivano utakmica završila bez pogodaka.

Malo bolje su se snašli pioniri koji su bili bolji od mladića iz Crnog, a oba gola su postignuta na isti način. Prvi je pao u 44. minuti kada je nakon izvedenog prekida najviši u skoku ispred gostujućeg gola bio Ledić, a drugi na isti način četiri minute kasnije kada je pogodio Vujčić.

Bez obzira na rezultat u ovim susretima, a obzirom na uvjete na terenu, najvažnije je da su obje utakmice prošle bez ozljeda.

ČESTITKE SVIMA NA TRUDU I ZALAGAJNU!