+385 (0) 21 611 177
·
[email protected]
Kontakt

MLAĐE KATEGORIJE: STATISTIKA JESEN

Sve kategorije  Škole nogometa u ovom prvenstvu, koje je zbog epidemiološke situacije obustavljeno prije njenog završetka, odigrale su ukupno 94 utakmice te su tom prilikom proputovali udaljenost od 5142 kilometara.

U navedenu statistiku  nisu uključeni KUP susreti te prijateljske i turnirske utakmice naših momčadi.

Juniori i mlađi  pioniri odigrali su po 12 utakmica. Najdulje putovanje u ovome dijelu bilo je za Dubrovnik, a još se putovalo u Šibenik, Sinj, Solin, Trogir i Stobreč. Ukupno je pređeno 1152 km. U drugome dijelu očekuje nas odigrati još 13 kola. Juniori se nalaze na 12 mjestu s 10 osvojenih bodova, dok su mlađi pioniri na 8 mjestu prvenstvene ljestvice s 17 osvojenih bodova. Juniori i mlađi pioniri igraju u Prvoj nogometnoj ligi Središta Split.

Kod Juniora sve nastupe ubilježili su Karlo Antunović, Ivan Antunović i Berto Gilić, a najviše po tri gola dali su Berto Gilić, Antonio Rudelj i Matej Marin Mihaljević. Ivan Rakić skupio je najviše žutih kartona (3).  U mlađim pionirima Antonio Beidenegl, Ivan Gudelj, Mateo Juričić i Vlade Sušić imaju po 12 nastupa, a najviše zgoditaka postigao je Luka Andrić (6).

Kod juniora i mlađih pionira prvenstvo počinje 28. veljače, a završava 23. svibnja 2021.

Kadeti i pioniri su odigrali po 13 utakmica, a najdulje putovanje je bilo u Zadar. Još se putovalo u Dubrovnik, Split, Sinj, Stobreč, Vranjic i Metković. Ukupno 1408 km u ovome dijelu sezone. Kadeti su završili na 14 mjesu s samo 4 boda, dok su pioniri na 9 mjesu s 13 osvojenih bodova.

Andrija Botica, Toni Nikolić, Ivan Čović i Lovre Čović imaju svih 13 nastupa za momčad kadeta. Kod pionira najviše nastupa skupili su Ivano Raos i Nediljko Buljubašić, a najbolji strijelac u ovoj kategoriji je Mateo Lekaj s 8 pogodaka.

Drugi dio prvenstva se nastavlja 27. veljače., a završava 22. svibnja 2020. god. Očekuju nas još 13 kola. Pioniri i kadeti igraju u Prvoj nogometnoj ligi Središta Split.

Druga momčad mlađih pionira takmiči se u ligi drugih momčadi mlađih pionira pri NSŽSD-e. Odigrali su ukupno 9 susreta, a posljednja utakmica nije odigrana zbog prekida natjecanja.  Sve utakmice igraju su u okolici Splita. U drugom dijelu očekuje nas još 11 utakmica. Drugi dio prvenstva počinje 14. ožujka, a završava 23. svibnja 2021. god.

HRNK Zmaj u kategoriji početnika ima 3 momčadi.  Jedna momčad igra u Prvoj ligi te još jedna u 3. Ligi NSŽSD-e. u Stobreču.  Obje ekipe odigrale su po 7 utakmica te je prvenstvo prekinuto.

Treća momčad početnika igra u ligi Imotske krajine i Makarskog primorja u Donjim Vinjanima. Odigrali su 9 kola i također je natjecanje prekinuto i nastaviti će se u proljeće.

U Runovićima igraju naše dvije momčadi mlađih početnika. Ukupno su odigrali po 6 susreta i natjecanje je prekinuto te se nastavlja u proljeće.

Ukupno sve naše natjecateljske kategorije Škole nogometa (10) odigrale su ukupno 94 prvenstvene utakmice do prekida natjecanja te su tom prilikom proputovali udaljenost od 5142 kilometra.

U drugom dijelu HRNK Zmaj očekuje još 114 prvenstvenih utakmica i novih cca 6500 km, naravno ukoliko epidemiološka slika bude bolja te se natjecanja budu odvijali po zakazanom rasporedu.