+385 (0) 21 611 177
·
[email protected]
Kontakt

PORAZ ZMAJA U OPUZENU!

Zmaj je u 21. kolu 3.HNL JUG poražen na gostovanju u Opuzenu.

Prvi udarac u okvir gola uputili su domaći igrači u 18. minuti susreta, a udarac Sesara završio je u samom lijevom kutu nemoćnog Jelića.

Zmaj je mogao poravnati u 40. minuti. Nakon udarca iz kuta lopta dolazi do Lohana, ali njegov dobar udarac završava tik pored vratnice.

Pred odlazak na odmor u 44. minuti dogodila se sporna situacija u kaznenom prostoru Neretvanca. Lohan se nakon solo prodora sjurio u kazneni prostor plavih, ali njegov udarac na metar od gola Šunjić brani rukom i tako sprječava poravnanje Zmaja. Umjesto kaznenog udarca za crvene i crvenog kartona za obrambenog igrača Neretvanca, sudac Anić zbog prigovora dodjeljuje žuti karton Serdareviću.

Domaći su povećali vodstvo u 54. minuti kada su iskoristili jednu kontru, a strijelac je bio Vučković.

Do kraja susreta Zmaj je pokušao barem ublažiti poraz, a najbliži pogotku bio je Vinski kada je u 79. minuti tukao iz okreta ali za malo pored gola.

Sljedeće kolo Zmaj na GSC Makarska dočekuje momčad RNK Splita. Zbog zauzetosti terena na GSC zbog međunarodne rugby utakmice reprezentacija Hrvatske i Švicarske, utakmica će se igrati u utorak 04.04.2023. s početkom u 16:30 sati.

VIDEO: