+385 (0) 21 611 177
·
[email protected]
Kontakt

REZULTATI ŠKOLE NOGOMETA ZA VIKEND

Naše četiri kategorije koje se natječu u Prvoj nogometnoj ligi Središta Split ovaj vikend odigrali su 28. prvenstveno kolo. Pobjeda juniora, remi kadeta i pionira te poraz mlađih pionira rezime je odigranih utakmica.

1.NL SRDIŠTE SPLIT Juniori 21/22

HNK PRIMORAC (BnM) – HRNK ZMAJ (M) 1:4 (1:1)

Biograd Igfralište: Kažimira i  Silvija
Sudac: Mišo Krešić (Metkovi )
Strijelci: Kadija (5´ ) / Rexhepi (10´ ), Bunjaku (71´ , 80´ ), Čović (83´ )

HRNK Zmaj: Ivanac, Botica (od 87. Opačak), Nikolić (od 87. Jerčić), Antunović, Biličić, Kraljević, Rexhepi (od 84. Lulić), Mihalj (od 35. Blažević), Čović, Bunjaku, Tokić.

Trener: Ivan Carević

1.NL SRDIŠTE SPLIT Kadeti 21/22

HNK PRIMORAC (BnM) – HRNK ZMAJ (M) 0:0

Biograd Igfralište: Kažimira i Silvija
Sudac: Mikula Štampalija (Tribunj)
HRNK Zmaj: Jurjević, Pavlinović, Urlić, Beroš, Raos, Beidenegl, Šimić (od 51. Radić), Alilović, Puljić, Vujčić, Okmažić.

Trener: Stipe Matešan

1.NL SRDIŠTE SPLIT Pioniri 21/22

HNK HAJDUK – HRNK ZMAJ (M) 2:2 (1:1)

Split Stadion: Gradski stadion Poljud
Sudac: Ante Sočo (Stobreč)
Strijelci:Čupić (33´), Ban (58´) / Juričić (30´ ), Jurilj (44´)

HRNK Zmaj: Jujrejvić (od 68. Radalj), Kelemović, Šumelj, Beroš, Medić (od 65. Jurlina), Vujčić, Jurilj, Beidenegl, Raos, Juričić (od 57. Mileta), Ledić.

Trener: Petar Talajić

1.NL SRDIŠTE SPLIT Mlađi pioniri 21/22

HNK HAJDUK – HRNK ZMAJ (M) 3:0 (1:0)

Split Stadion: Gradski stadion Poljud
Sudac: Marin Barić (Solin)
Strijelci: Alujević (13´), Ćakušić (40´ ), Čavka (52´ ).

Trener: Marko Radić

Mlađi pioniri i pioniri gostovali su u Splitu gdje su na Poljudu odigrali utakmice s vršnjacima HNK Hajduk. Mlađi pioniri Hajduka su pobijedili, dok su pioniri trenera Petra Talajića odigrali bez pobjednika. Iako su u ovom susretu dva puta vodili, na kraju nije bilo sreće i domaćini su pred kraj susreta uspjeli poravnati rezultat.

Naše mladiće u vodstvo je lijepim golom pred kraj prvog poluvremena doveo Mateo Jurčić, a nakon primljenog gola za izjednačenje rezultata, Kristijan Jurilj je ponovno doveo crvene u prednost, ali bijeli su uspjeli postići i drugi pogodak te je utakmica završila bez pobjednika.

Juniori i kadeti gostovali su na vrućem terenu u Biogradu. Bile su ovo utakmice dva protivnika za bijeg s začelja zbirne ljestvice Prve nogometne lige Središta Split za kadete i juniore.

Kadeti su odigrali jednu pravu mušku utakmicu i sasvim zasluženo odnijeli bod u Makarsku. Da je bilo malo više sreće u nekim situacijama mogli su i do sva tri.

Juniori su na samom otvaranju utakmice bili u minusi. Domaćini su iz jedne sumnjive pozicije postigli gol za rano vodstvo. Da nesreća bude veća, u 34. minuti zbog izravnog crvenog kartona našem vrataru Mikuli Ivancu, ostali smo s igračem manje gotovo sat vremena prije kraja susreta i golom zaostatka.

Ipak puno bolja i kvalitetnija momčad Zmaja i i s igračem manje uspjela je poraziti domaću momčad visokim rezultatom. Najprije je Rexhepi u 10. minuti poravnao rezultat, a Bunjaku s svoja dva pogotka u 71. i 80. minuti riješio rezultatske neizvjesnosti iz ovog susreta. Konačan rezultat ovog jednosmjernog susreta postigao je Lovre Čović pred kraj susreta.

ČESTITAMO !